Toyota Land Cruiser 300: свіжа інформація про популярний позашляховик (Фото)

Toyota незабаром може представити новий позашляховик Land Cruiser 300. Експерти зарубіжних спеціалізованих інтернет-порталів не виключають, що новинка може з’явитися на ринку під брендом Lexus. Аргументують припущення бажанням виробника підняти продажі авто на більш високий рівень.

Напевно, багато хто пам’ятає про те, що актуальна версія японського позашляховика Toyota Land Cruiser 200 покидає американський ринок. Причиною став не найвищий попит на цю модель. Імовірно, низький рівень продажів спровокований високою ціною, адже, як відомо, вартість LC200 в США стартує від 86,9 тис. доларів.

Можливо, це припущення має сенс, але, наприклад, Grand Wagoneer від Jeep коштує мінімум 100 тисяч доларів, а попит на нього досить високий. Можна навести й інші приклади позашляховиків з більш високими цінниками, але при цьому і з великими продажами, ніж у Toyota Land Cruiser 200.

До речі, випередив LC200 за популярністю в США навіть Lexus LX, а він мало чим відрізняється від «побратима». Тому експерти вважають, що справа тут не у вартості, а в відношенні американців до самої компанії Toyota. З цього і виходить прогноз щодо майбутньої новинки Land Cruiser 300, яка може з’явитися на ринку під більш затребуваною маркою і нею цілком може стати Lexus. Звичайно, поки це тільки теорії, а як буде насправді ми зможемо дізнатися тільки після прем’єри нового позашляховика.