Lamborghini готується до оновлення кросовера Urus (Фото)

Компанія Lamborghini викотила на тести рестайлінговий кросовер Urus. Автомобіль був помічений в ході випробувань на засніжених дорогах Скандинавії.

Весь кузов реформеного кросовера приховали від сторонніх очей щільним камуфляжем, але розгледіти деякі зміни в екстер’єрі нового Urus все-таки можна. І, судячи зі шпигунських знімків, відбудуться вони в передній частині. При цьому бічні панелі автомобіля виглядають помітно менш агресивно, ніж ті, що використовують в його поточній версії.

Джерело знімків повідомило, що прототип, помічений ним в ході тестів, не був обладнаний електромотором, хоча раніше в Lamborghini підтвердили, що новий Urus отримає варіант PHEV. Тому, швидше за все, знятий на фото автомобіль був оснащений 4-літровим бензиновим V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 650 кінських сил, яким комплектують його актуальну версію.

Що стосується варіанту PHEV Urus, то він, ймовірно, буде задіяти з тим же ДВЗ, але працює в парі з електромотором. Сумарна потужність такого тандему складе 671 кінську сил, а запас ходу на електротязі буде дорівнює 30 кілометрам.