Оновлений Porsche Cayenne стане повністю електричним (Фото)

Термін служби нинішнього покоління Cayenne становить майже половину життєвого циклу попередників, так що прийшов час провести косметичний ремонт, і в цьому Porsche, безсумнівно, досяг успіху.

Покоління Porsche Cayenne, що з’явилося в 2017 році, цілком ймовірно, очікує рестайлінг в кінці цього року, і зараз ми отримуємо перші зображення новинки. Хоча не всі фотографії однаково чіткі, ясно, що Porsche ретельно попрацював над поточним дизайном, особливо в передній частині. Істотно змінюється форма фар: вони виглядають трохи ширше, ніж раніше, що є значним поліпшенням у порівнянні з тим, до чого всі звикли від Cayenne.

Щоб приховати доопрацювання задньої частини, німці доклали трохи більше зусиль. Тому поки важко сказати, що там змінилося, але, не виключено, що і тут буде проведено оновлення освітлення, включаючи іншу компоновку блоків задніх ліхтарів і, як і спереду, трохи зміниться бампер.

Cayenne досить успішний продукт Porsche: в кінці 2020 року було побудовано мільйонний екземпляр кросовера. Проте, цілком можливо, що «рецепт» Cayenne після цього оновлення буде перероблений. У наступному поколінні Porsche, ймовірно, надасть Cayenne електричний привід, оскільки компанія вже працює над повністю електричним Macan. Не виключено, що Porsche побудує Cayenne на тій же платформі PPE, яка призначена для більш великих електромобілів.