В Японії стартувало виробництво Mitsubishi Outlander четвертого покоління

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) рада оголосити про те, що перший примірник нового позашляховика Outlander зійшов з конвеєра на заводі в Окадзакі, Японія. Перша партія автомобілів відправиться в Північну Америку, де відбудеться світова прем’єра 16 лютого 2021 роки.

Після чотирьох років удосконалень новий Outlander поєднує в собі останню еволюцію дизайну марки, високоякісні матеріали обробки інтер’єру і видатні ходові характеристики, успадковані від ралійного минулого марки. Позашляховик буде доступний спочатку в Північній Америці (США, Канада і Пуерто-Ріко), а потім і на інших ринках.

“Новий Outlander не тільки представляє собою наступний щабель розвитку дизайну Mitsubishi Motors, але і є революційним продуктом з точки зору його характеристик», – зазначив Джон Сіньоріелло (John Signoriello), Виконавчий директор, відповідальний за глобальний маркетинг та продажу MMC. Він також додав: «Outlander завжди був вірним другом для свого власника і його сім’ї в захоплюючі подорожі по всьому світу. Я вірю, що це, що стало вже четвертим, покоління Outlander ще більше розширить горизонти своїх власників».

Outlander, попередня назва якого було Airtrek, був вперше випущений в Японії в 2001 році. З того часу Outlander змінився, значно розширивши свої експлуатаційні можливості. Сукупний обсяг продажів цієї моделі в світі досяг вже 2 600 000 одиниць.

Світова прем’єра відбудеться на Amazon.Live 16 лютого 2021 року о 15:00 за PST (стандартний тихоокеанський час). Новий Outlander стане першим автомобілем, представленим на Amazon.Live.


Не пропустіть