Nissan готує новий фургон на базі Renault Kangoo (Фото)

Японський автовиробник розповів про наступне покоління «свого компактного комерційного автомобіля». Nissan, звичайно ж, говорить про наступника NV250, який обіцяє стати рідкістю.

Згідно із заявою бренду, наступне покоління Nissan NV250 буде вироблятися у Франції на заводі Maubeuge альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. Поточна версія, представлена ​​в 2019 році, як і нинішній Kangoo, з яким він ділиться своїми «генами», також збирається на цьому виробничому підприємстві групи.

Nissan обіцяє, що, крім іншого, піде електрична версія NV250. Це також вказує на те, що наймолодша комерційна компактна модель Nissan міцно пов’язана з новим Renault Kangoo. Зрештою, був анонсований повністю електричний варіант ZE цього автомобіля.

Згідно із заявою Nissan, поява електричного варіанту знаменує собою кінець e-NV200, електричної версії NV200/Evalia, випущеної в 2014 році. Наступник NV250, який, в свою чергу, замінить Nissan Kubistar першого покоління на базі Kangoo, отримає не тільки версію фургона, але пасажирську версію в різних варіантах довжини. Незабаром всі фургони японської марки побачать світ у Франції, а NV200, який скоро зникне, буде виготовлятися за межами Франції.


Не пропустіть