Нова версія позашляховика Jeep Wrangler називатиметься Magneto

Американська компанія представить концепт електро-позашляховика в кінці наступного місяця. І швидше за все, автомобіль отримає унікальну назву.

На початку цього року була створена автомобільна компанія Stellantis, що стала результатом об’єднання французького PSA і концерну Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Старі назви цих компаній були скасовані, але назви брендів залишилися колишніми. Зовсім недавно свіжа компанія Stellantis подала заявку на реєстрацію товарного знака в Управління по патентах і товарних знаків Сполучених Штатів. Автогігант оформив цей товарний знак на ім’я Magneto, яке, відповідно до поданих заявок, поширюється на концептуальні моделі.

Цей термін відноситься до визначення електрогенератора з використанням постійних магнітів. Саме через це можна припустити, що це найменування буде дано повністю електричній моделі.

Під егідою Stellantis працює бренд Jeep, який недавно оголосив про швидкий анонс електричного Wrangler. Новий концепт електрокара компанія повинна представити в кінці наступного місяця в рамках Easter Jeep Safari в Юті, США. Цілком ймовірно, що саме цей електрокар отримає ім’я Magneto.

У актуального автомобіля вже є гібридна версія 4xe, який складається з двох електродвигунів, перший з яких працює з 2-літровим бензиновим турбомотором, а другий – замінює гідротрансфоматор в 8-ступінчастій автоматичній коробці передач TorqueFlite.