Ексклюзивний Bugatti Chiron став подарунком до Дня всіх закоханих (Фото)

Чоловік вирішив замовити кастомний Bugatti Chiron у відтінку «шовкова троянда», щоб подарувати дружині на День святого Валентина.

Bugatti Chiron «Alice» був придбаний одним чоловіком в якості подарунка своїй дружині. Колір Matt Blanc і відтінок рожевого Silk Rosé, насправді, вперше побачать світ на Bugatti. Щоб вибрати останній, клієнт не просто вивчив буклет доступної палітри. Авто стало результатом партнерства по дизайну, яке було розпочато в HR Owen, лондонському салоні модних брюк. Там майбутньому власнику дали можливість підібрати два відтінки і максимально добре поєднати їх.

Дана модель унікальна для Bugatti, яку завжди будуть пам’ятати, як єдине в своєму роді авто, – заявив Кен Чу, генеральний директор HR Owen. «Для нас велика честь зіграти важливу роль в з’єднанні наших клієнтів з цим неймовірним Chiron Sport».

Однак таке співробітництво не зупинилося лише на кольорах кузова. Для оздоблення всередині розробники обрали шкіру Gris Rafale, яка добре виглядає з рожевою вишивкою шрифтом Alice на підголівниках спеціальних крісел Comfort. Логотип Alice був також доданий для дверних порогів в тому ж кольорі Silk Rosé, продовжуючи рожеву тематику в салоні.