Chevrolet Bolt оновився і став дешевше (Фото)

Компанія Chevrolet представила оновлений електричний хетчбек Bolt. Після рестайлінгу машина подешевшала на 500 доларів і обзавелася більшою за розміром крос-версією.

У оновленого електромобіля силова установка та ж, що і у попередника: з одним електромотором на передній осі, який видає 204 к.с. і 360 Нм крутного моменту. В якості опції для Chevrolet Bolt вдасться замовити двохрежимний зарядник змінного струму для терміналів з напругою 120 або 240V, а для крос-модифікації Bolt EUV він входить в стандартне оснащення. Більш того, така варіація може похвалитися передовим автопілотом, перший доступний лише для автомобілів Cadillac: просунутий адаптивний круїз-контроль відповідає другому рівню автономності.

Вдосконалений Bolt отримав заглушку під колір кузова замість решітки радіатора, нову передню оптику і задні ліхтарі, а також інші бампери і змінені логотипи. У салоні змінилася передня панель; джойстик перемикання передач поступився місцем кнопковому пульту; крім того, є віртуальна приладова панель діагоналлю 8 дюймів. Ще один екран, 10,2-дюймовий, розташований по центру і відповідає за управління мультимедійною системою.

У американських дилерів електрокари з’являться влітку 2021 року. Після поновлення хетчбек подешевшав до 31 995 долл, а Bolt EUV коштує від $ 33 995.


Не пропустіть