Новий Suzuki Swift вийде влітку 2022 року

Компанія Suzuki визначилася з датою запуску нового покоління хетчбека Swift. За інформацією японського видання «BestCarWeb», прем’єра автомобіля відбудеться в липні 2022 року. Зі зміною поколінь Swift отримає спадкоємний стиль і переїде на нову платформу.

Технічної інформації про новинку поки вкрай мало, але є перші прикидки, як вона буде виглядати. Судячи з рендерыв, дизайн хетчбека буде в загальних рисах повторювати екстер’єр актуальноъ генерації A2L, що випускається з 2017 року. На думку авторів зображення, новому «Свіфт» змінять фари, зрізавши їх верхню частину, а також встановлять незграбну радіаторну решітку і смужки денних ходових вогнів знизу.

За даними інсайдерів, 1,2-літровий 4-циліндровий агрегат в гамі Swift повинен залишитися, причому як в стандартному бензиновому виконанні, так і в помірно-гібридному варіанті. Але його паливна економічність і потужність повинні вирости. Що буде з літровою «турботрійкою» K10C потужністю 110 кінських сил, а також 1,4-літровим 140-сильним ДВЗ – поки невідомо.


Не пропустіть