Новий Porsche 911 GTS помічений на тестах перед дебютом (Фото)

Porsche готує перший 992-й автомобіль з логотипом GT, а запуск їх провідного спортивного автомобіля відбудеться сьогодні. Але це не єдиний новий варіант 911, який викликає захват, як підтверджують ці останні шпигунські знімки.

На них зображений голий, практично готовий до виробництва 911 GTS Targa в снігу. Фото дає відмінний погляд на більш тонкі аспекти моделі середньої продуктивності. До них відносяться колеса з центральним замком, димчасті фари, велика кількість затемнення обробки і бампери 911 Sport Design.

Очікується, що новий Porsche 911 GTS піде по стопах попереднього покоління, займаючи місце трохи нижче GT3 в багаторівневій ієрархії моделі. Попереднє покоління мало плоский 6-циліндровий двигун з двома прикріпленими до нього турбонагнітачами з потужністю на 500 к.с.

Внутрішня панель приладів була повністю закрита. Якщо він приховує можливість переглянутого макета приладової панелі, ми очікуємо, що він стане частиною більш широкого оновлення моделі. Таке оновлення зробить 911 ближчим до внутрішнього вигляду й відчуттям від Taycan, з великою кількістю екранів і більш ергономічними компонуванням.

До таких внутрішніх змін, швидше за все, ще роки. Очікується, що у виробничій версії 911 GTS, яке скоро буде запущено, нової приладової панелі не буде. Чекайте оголошення влітку 2021 року.


Не пропустіть