Mitsubishi представила кросовер Outlander нового покоління (Фото)

Японська компанія Mitsubishi представила кросовер Outlander четвертого покоління. Прем’єра моделі відбулася онлайн. Про це 17 лютого повідомляє прес-служба бренду.

Серійне виробництво автомобіля вже ведеться на заводі в Японії. Головна відмінність нового Outlander від моделі третього покоління – нова платформа CMF-С/D з задньою підвіскою, як у Nissan X-Trail.

Автомобіль виконаний в новій дизайнерській концепції Dynamic Shield. Зокрема, висока лінія капота і загострені лінії оптики тепер знаходяться на рівні решітки радіатора. Крім того, у машини з’явився великий спойлер, нові ліхтарі, роздвоєні патрубки вихлопної системи.

В салоні машини встановлюється цифрова приладова панель, мультимедійна система з великим сенсорним дисплеєм. У дорогих комплектаціях сидіння оброблені шкірою. Водієві доступні трьохзонний клімат-контроль, навігаційна система, аудіосистема Bose c 10 динаміками, а також адаптивний круїз-контроль.

Автомобіль отримав 2,5-літровий бензиновий мотор, який також був запозичений у Nissan X-Trail. Потужність двигуна становить 181 к.с. Коробка передач – варіатор Jatco.