На продаж виставлять 54-річний пікап Елвіса Преслі в ідеальному стані (Фото)

У лютому на аукціон GAA classic cars пройдуть торги, на який усі бажаючі отримають можливість придбати пікап GMC 1967 року випуску, який колись належав Елвісу Преслі. Початкова ціна лота поки не оголошена.

Згідно з наявними даними, Елвіс Преслі купив цю вантажівку разом з декількома іншими однією партією в 1967 році для використання на своєму ранчо в Міссісіпі. Єдине, в чому була відмінність кожного з семи куплених автомобілів – це колір. Так, пікапи були пофарбовані в синій, червоний і зелений відтінки. Причому на продаж виставлено саме зелений зразок.

В описі до лота йдеться, що машина знаходиться у відмінному стані, не має слідів корозії, а салон знаходиться в первозданному вигляді. При цьому машина реставрувалася – в порядок була приведена рама, через що знімали кузов. Мотор також піддався демонтажу, але не перебирався. Як уточнюється, силовий агрегат цього і не вимагає. Пробіг перевірити не можливо, але в описі вказується 133,6 тис. км.

Відзначається, що цей пікап GMC відноситься до другого покоління С-серії саме 54 роки тому модель і встала на конвеєр. Елвіс Преслі купив базову версію моделі з заднім приводом і вантажопідйомністю 0,5 тонни. Автомобіль приводиться в рух рядною 4,1-літровою “шісткою», яка працювала разом з 3-ступінчастою механічною трансмісією.


Не пропустіть