Розсекретили зовнішність і інтер’єр нового Mercedes-Benz C-класу (Фото)

У Мережу потрапили знімки Mercedes-Benz C-класу нового покоління взагалі без камуфляжу – як екстер’єру, так і салону. Фото, ймовірно, були зроблені під час офіційної зйомки. Зображення опублікував портал paultan.org.

Зовні новинка нагадує зменшений S-клас, хоча, наприклад, у формі передньої оптики присутні риси рестайлінгового Е-класу. Плечова лінія і бічне скління теж виконані в дусі флагманського седана нового покоління.

Від S-класу новинці дісталася також конфігурація салону з великим пологим центральним дисплеєм і, судячи з усього, безальтернативним екраном приладової панелі.

Ще в інтер’єрі ідентично виконані бокс в передньому тунелі і бічні спиці стандартного керма. AMG-кермо з подвійними спицями у C-класу, судячи з опублікованими раніше матеріалами, буде повністю такий же, як у «Ески». При цьому у W206 оригінальні дефлектори вентиляції.

Відомо, що покоління W206 побудовано на доопрацьованій платформі попередньої генерації. Воно збереже задньо-і повнопривідні версії, а головним нововведенням по технічній частині стане повна відмова від звичайних ДВЗ – C-клас стане першою моделлю Mercedes-Benz, яку будуть оснащувати виключно гібридними силовими установками.

Молодші мотори доповнять допоміжними стартер-генераторами, а у більш дорогих модифікацій з’являться повноцінні електромотори. Схема торкнеться і AMG-версій, у яких, як очікується, більше не буде V6 і V8

Світова прем’єра моделі в кузові W206 відбудеться 23 лютого.


Не пропустіть