Новий BMW 7-Series помічений на тестах (Фото)

Прототип оснащений спортивним датчиком автономного водіння i7.

Баварська компанія не є передовиком в електрифікації, але судячи з останніх шпигунських знімків, вона активно працює в даному напрямку. Напередодні, BMW в BMW 7-Series вивела на тести три нових версії свого флагманського седана 7-Series, в тому числі гібридної і повністю електричної.

На шпигунських знімках прототип BMW 7-Series є наклейка на бічній стороні, на якій він ідентифікується як електромобіль. Це перші знімки моделі з додатковим датчиком над правою частиною решітки радіатора.

Ми можемо тільки здогадуватися про його призначення, але ймовірно він відповідає автономним або напівавтономним технологіям. Ця технологія стала предметом гордості для багатьох виробників, і Audi вже заявляє, що має можливості автопілота третього рівня в A8.

Очікується, що в 2022 році він буде представлений як модель 2023 року, можливо, у BMW буде якась автономна технологія, готова до запуску свого представницького седана.

Якщо судити по німецьким звітам на початку цього місяця, i7 повинен бути вражаючим автомобілем. Судячи з усього, великий седан здатний проїхати 700 км на одній зарядці і має потужність 650 к.с., завдяки акумуляторній батареї на 120 кВтгод, що робить великий седан конкурентоспроможним в своєму сегменті.

Про 7-й серії або гібридної версії поки мало що відомо. З огляду на те, що BMW в даний час пропонує підключаєму гібридну версію поточної моделі, ми очікуємо, що вона також буде частиною нової лінійки.

За електрифікацію новинок говорить і відсутність вихлопних труб на прототипі. Також на знімках відзначить велику решітку радіатора, в той час як загальна форма автомобіля не сильно відрізняється від поточного виконання.