Ford озвучив дату старту реалізації великого кросовера Equator (Фото)

Концерн Ford озвучив дату реалізації габаритного паркетника Equator. За офіційними даними іномарка з трьома рядами сидінь в салоні добереться до дилерських центрів бренду в середині весни наступного року.

Equator для авторинку Китаю презентували минулого місяця. Модель отримала габаритну радіаторну решітку, завужені світлодіодні фари в передній частині на світлодіодах і дизайнерську задню оптику, з’єднану в моноблок. Кросовер збираються випускати в виконаннях з 5-, 6- або 7 місцями в салоні.

Новинка вийшла в довжину на 4 905 мм, ширина становить 1 930 мм, висота – 1 755 мм. Між осями налічується 2 865 мм. Під капотом трудиться агрегат з робочим об’ємом на 2,0 літра потужністю на 224 кінських сили в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Можна вибрати паркетник з переднім або повним приводом.

Список можливостей паркетника передбачає електронну панель приладів, габаритний сенсорний дисплей, функцію уникнення аварій, адаптивний круїз-контроль, відеокамери огляду на 360 градусів, а також скляний дах з люком.