На дорогах вперше зловили прототип електричного Renault Megane (Фото)

Вперше Megane eVision анонсували восени минулого року. Тепер фотошпигуни надали перші фото з тестування прототипу на дорогах загального користування для перший раз.

Серійний автомобіль буде на 95% виглядати так само, як і концепт, з такими ж елементами дизайну, як загнуті до кутів колеса і характерне тривимірне освітлення. Ці твердження виглядають обгрунтованими на цих шпигунських знімках. Однак є і зміни. Поясна лінія здається нижче, в той час як дах менше звужується. Задні плечі виглядають менш вираженими, а зовнішні дзеркала заднього виду вийшли звичайними.

Megane eVision стане першим авто Renault, заснованим на модульній платформі CMF-EV Альянсу, яка також лежить в основі Nissan Ariya. Незважаючи на те, що він позиціонується як компактний хетчбек, він високий і більше схожий на кросовер.

Серійний автомобіль буде оснащений акумуляторною батареєю на 60 кВтг, яка вважається найбільш тонкою батареєю в сегменті, висотою 11 см (4,3 дюйма). Megane eVision мав одинарний двигун потужністю 160 кВт і потужністю близько 220 к.с. Очікується, що цей акумулятор буде мати запас ходу 450 км. Також очікується, що він буде мати можливість швидкої зарядки, що дозволить додати 320 км заряду за 30 хвилин.

Виробництво новинки заплановано на кінець року.


Не пропустіть