Опубліковані шпигунські знімки нового Peugeot 308 (Фото)

Автомобіль був сфотографований практично без камуфляжу.

Днями в мережі були опубліковані шпигунські фотографії Peugeot 308 нового покоління. Автомобіль відрізняється фірмовими світлодіодними ДХВ, схожими на ікла, вузькими світлодіодними фарами, новим логотипом марки, переглянутими бамперами і загальним профілем кузова, який став виглядати більш стрімко. За словами генерального директора марки Жана-Філіпа Імпарато, новий Peugeot 308 покликаний повернути бренду його ім’я і дати основу для дизайну інших нових моделей.

Новинка отримає гібридну силову установку на базі 1,6-літрового бензинового мотора. Базовий варіант отримає тільки передній привід, а для більш потужних моделей передбачається наявність повного приводу. Очікується, що «гарячі» версії Peugeot 308 отримають силову установку, яка в даний момент використовується на кросовері Peugeot 3008 PHEV. Таким чином, хетчбек обзаведеться повним приводом і потужністю в 300 к.с. Передбачається, що тим самим модель потрапить в одну лігу з Volkswagen Golf R.

Виробник зазначає, що тепер значок «GTi» буде використовуватися тільки на моделі Peugeot 208. Також стало відомо, що новий Peugeot 308 буде випускатися в трьох-і п’ятидверному варіантах, купе-кабріолет в цьому поколінні також не з’явиться. Крім цього виробник розглядає кроссову версію хетчбека.


Не пропустіть