Компанія Renault планує відродити знамениту колись модель (Фото)

Renault вже вдалося представити Renault 5 у вигляді прототипу, але ймовірність того, що в розробці знаходиться ще одне ретро-творіння, досить висока. І новий логотип робить це більш імовірним.

Звичайно, в цьому задумі, може бути, і є трохи хитрості, але ця емблема на сайті Lignes Auto виглядає правдоподібно. За словами французів, цей логотип був виявлений при реєстрації патенту. Немає сумнівів в тому, на якому автомобілі повинен знаходитися даний логотип: ретро Renault 4. Цей значок, треба відзначити сильно нагадує новий логотип Renault, який тільки що вперше представлений на 5 Prototype.

На початку цього року вже ходили чутки про те, що і Renault 5, і Renault 4 повернуться в ретро-формі, але з сучасними електричними двигунами. Принаймні, велика частина цих чуток виявилася правдою. Потім, буквально через місяць генеральний директор Renault Лука де Мео тонко натякнув, що про новий Renault 4 дійсно не може бути й мови.

Новий Renault 5, ймовірно, буде доволі модною і не обов’язково дуже дешевою моделлю, і, що здається цілком логічним, «відроджена» 4 буде трохи простіше і дешевше. Такий поділ також необхідно для того, щоб дати Renault 4 право на існування. Залишилося трохи почекати і подивитися, що з цього вийде.