Оновили головного конкурента Geely Coolray (Фото)

Компанія SAIC оголосила про швидкий старт продажів на китайському ринку оновленої версії конкурента Geely Coolray – кросовера Roewe RX3. З рестайлінгом компактний «паркетник» отримав до назви приставку Pro, а також обзавівся перелицьованим зовнішнім виглядом.

Судячи з офіційних зображень, поширених автовиробником, Реформена версія RX3 отримала зменшену в порівнянні з попередником верхню радіаторну решітку. Нижня, в свою чергу, стала більше. Кросоверу дісталися нові фари, які тепер світлодіодні вже з базової комплектації, а задні ліхтарі змінили «начинку» і втратили хромовані смуги посередині.

За рахунок нового обвісу довжина Roewe RX3 Pro додала 29 мм – до 4437 мм. Габарити залишилися без змін: ширина дорівнює 1804 мм, висота – 1651 мм, а розмір колісної бази становить колишні 2625 мм.

У салоні китайського кросовера встановили іншу передню панель і рульове колесо, а також нову «мультимедіа» з сенсорним дисплеєм діагоналлю 10,1 дюйма (+ 2,1-дюйма до попередника). Вона ж відповідає за блок управління кліматом в салоні.

Двигун у оновленого RX3 залишився без змін: це 1,6-літровий “атмосферник” потужністю 125 кінських сил. Трансмісія: 5-ступінчаста МКП або варіатор. Привід – тільки передній.

Ціни на Roewe RX3 Pro оголосять в найближчі кілька тижнів.