Компанія Renault представила два нових варіанти Renault Trafic (Фото)

Новинка буде продаватися у двох варіантах: Trafic Combi і Trafic SpaceClass.

Компанія Renault представила два нових варіанти свого мікроавтобуса Renault Trafic – Combi і SpaceClass. Перший варіант являє собою мікроавтобус для великих сімей або компаній і може вмістити в себе до дев’яти осіб і їх багаж. Від попередників обидві новинки відрізняються переглянутою радіаторною решіткою, світлодіодними фарами, 17-дюймовими колісними дисками з новим малюнком і додаткові варіанти забарвлення.

Версія SpaceClass є мікроавтобус, призначений для VIP-персон. Він оснащується шкіряним салоном, чотирма обертовими сидіннями і столом між ними. У рух обидві моделі наводяться 2-літровим дизельним мотором потужністю 108, 148 і 168 к.с. В пару до них пропонується механічна та автоматична коробка передач.

Базове оснащення автомобілів включає в себе адаптивний круїз-контроль, мультимедійну систему з 8-дюймовим екраном, бездротову зарядку для гаджетів, систему екстреного гальмування, систему попередження про виїзд зі смуги, систему моніторингу «сліпих зон», передні і задні парктроніки і автоматичне перемикання світла з далекого на ближній. Вартість автомобілів поки не називається.