Стартували продажі нового кросу Honda Breeze з витратою 1,3 л на 100 км пробігу (Фото)

Концерн Honda з цього тижня пропонує автолюбителям новий паркетник Honda Breeze з гібридною установкою з витратою бензину всього 1,3 л на сто кілометрів пробігу.

Заряджаємий крос вийшов в довжину на 4 634 мм, ширина рівна 1 855 мм, висота становить 1 679 мм. Між колесами налічується 2 661 мм. До складу гібридної системи на основі дволітрового бензинового двигуна внутрішнього згоряння, двох електроагрегатів і комплексу продуктивних акумуляторів потужністю на 215 кінських сил в парі з варіатором e-CVT і повнопривідною системою.

За рахунок інноваційної системи PHEV + творці моделі змогли знизити споживання бензину до 1,3 літрів на 100 кілометрів пробігу. На одній електротязі авто можна проїхати 85 км.

В арсенал можливостей Honda Breeze PHEV + входять: опція запобігання аварій, адаптивний круїз-контроль, відеокамери кругового огляду і скляний дах з люком.

Дебютні серійні кросовери відправляться до китайських автолюбителів в наступному місяці. Попередній цінник запитує суму від 259 тисяч юанів або від 1,1 млн грн.