Geely представила оновлену версію кросовера Icon (Фото)

Компанія Geely оновила представлений в листопаді 2019 року кросовер Icon. Автомобіль отримав ряд косметичних змін, а також обзавівся лімітованою версією з оригінальним екстер’єром та інтер’єром.

З рестайлінгом кросовер Icon став доступний для покупців в новій колірній палітрі і з іншими легкосплавними колісними дисками. Спеціальна серія Spring Limited Edition пропонує додаткові зміни в оформленні екстер’єру та інтер’єру, роблять дизайн автомобіля більш яскравим.

Список оснащення одного з найбільш екстравагантних кросоверів Geely поповнився модернізованою інформаційно-розважальною системою з функцією голосового управління і атмосферним світлодіодним підсвічуванням салону.

Нагадаємо, Geely Icon спроектований на модульній платформі BMA, розробленою компанією Volvo. Довжина кросовера складає 4350 мм, ширина – 1810 мм, висота – 1615 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2640 мм.

Надає руху цю модель 1,5-літровий турбомотор Volvo, який видає 177 кінських сил. Асистує йому 7-діапазонна роботизована трансмісія з подвійним зчепленням. Привід – безальтернативний передній.


Не пропустіть