BMW 7-Series E38 2001 року продають за ціною нового X7 (Фото)

На сайті Ebay.com з’явилося оголошення про продаж BMW 7-Series в кузові E38, випущеного в 2001 році. Продавець хоче виручити за 20-річний седан у версії 740iL 79500 доларів. Для порівняння – за цю ж суму можна купити новий кросовер BMW X7.

Автомобіль, виставлений на продаж, повністю автентичний, він проїхав лише 21 078 км і знаходиться в ідеальному стані.

За весь час експлуатації у «сімки» змінилося два власника. Першим його купив приватний колекціонер з Північної Кароліни і дбайливо зберігав у своєму гаражі 17 років. У 2018 році “сімку» придбав новий господар, але не для поїздок, а в якості інвестиційного вкладення.

Ніяких конструкційних змін автомобіль не зазнав, він навіть зберіг «рідні» 18-дюймові шини Michelin, а також оригінальну оббивку салону сірою шкірою і деревом.

Єдиним недоліком BMW 7-Series E38 є вигорілі від часу пікселі на центральному екрані. В іншому ж седан знаходиться в первозданному вигляді, включаючи відмінно функціонує заводське оснащення: кондиціонер, систему круїз-контролю, центральний замок, АВС, електричні склопідйомники і електрорегулювання крісел, чотири аербека, CD-чейнджер і люк у даху.


Не пропустіть