Land Rover випустив розкішний Range Rover SVAutobiography 2021 року (Фото)

Компанія Land Rover представила версії Ultimate Edition Range Rover SVAutobiography. Вони доступні у варіантах з динамічною і довгою колісною базою. Вони виготовляються вручну відділом SV Bespoke в технічному центрі по експлуатації спеціальних транспортних засобів у Великобританії.

Найбільш орієнтований на водія варіант під назвою Dynamic відрізняється налаштованою підвіскою і рульовим управлінням, меншим дорожнім просвітом на 8 мм і може оснащуватися одним з двох двигунів: 565-сильним бензиновим V8 з наддувом або підключаємим гібридом P400e на потужністю 404 к.с., який забезпечує запас ходу до 40 км.

Особливістю Ultimate Edition від решти лінійки є забарвлення Orchard Green, контрастний дах і бічні дзеркала заднього виду Narvick Black, мідні акценти на зовнішніх значках, деталі Graphite Atlas на решітці радіатора, передньому бампері, обробці капота і бічних вентиляційних отворах, і 22-дюймові двоколірні колеса.

Вони доповнюються рекомендованою внутрішньою обробкою Ebony/Vintage Tan або шкіряною оббивкою від Poltrona Frau, напіваніловими сидіннями з ромбовидною прострочкою, обробкою Steel Weave Carbon Fiber і оббивкою стелі Ebony. Рифлена обробка поворотного перемикача передач, кнопки запуску і педалей, а також анодований червоний колір на пелюсткових перемикачах, зроблена на замовлення пластина і годинник Zenith також включені.

Модель з довгою колісною базою пропонує простір для ніг на задніх сидіннях 1,2 метра і обладнана задніми дверима з електроприводом, регульованими сидіннями з функціями обігріву, охолодження та масажу, а також підставками для ніг, розкладними столиками і холодильною шафою.

Ціна на Range Rover SVAutobiography Ultimate Edition V8 починається з 252 548 доларів в Великобританії, в той час як SVAutobiography Dynamic можна замовити від 202 693 долара.