Оновлений рамний пікап SsangYong повністю розсекречений (Фото)

Журналісти Південної Кореї розсекретили новий пікап SsangYong Rexton Sports. В інтернеті опублікували знімки з буклету марки, на яких представлена подовжена топ-версія Khan.

Автомобіль SsangYong Rexton Sports доопрацьований за шаблоном однойменного позашляховика, проте нові світлодіодні фари машина не отримала. Модернізований пікап відрізняється пластиковими накладками на дверях і арках. У актуальної моделі таких елементів немає.

Також транспортний засіб отримав радіаторну решітку з горизонтальними хромованими ламелями, вертикальні протитуманні фари і новий логотип. Ззаду змінилася виштамповка відкидного борта, ліхтарі стали світлодіодними, а на бампер встановили сріблясті накладки.

Інтер’єр SsangYong Rexton Sports змінений частково: подушка керма і селектор автоматичної коробки передач стали трохи іншими. Віртуальна приладова панель, стьобані дверні карти, джойстик трансмісії і четирьохспицеве кермо – цього не отримали навіть топ-версії транспортного засобу.

Інсайдери вважають, що начинка залишилася колишньою. Відповідно до даної інформації, Rexton Sports зберіг рамну архітектуру з пружинами ззаду, але для подовженої версії Khan можна замовити ресорну підвіску. Двигун колишній – 2,2-літровий турбодизель, що розвиває до 187 кінських сил. В базі транспортний засіб задньопривідний, повний привід – опція.

Мінімалістичне оновлення пікапа Rexton Sports зрозуміло, адже фірма SsangYong ще три місяці тому оголосила про банкрутство, тому коштів на глобальну модернізацію у автовиробника немає. Однак машину все-таки підготували до серії. Новий автомобіль буде представлений публіці в найближчим часом.


Не пропустіть