Журналісти сфотографували рестайлінговий Kia Proceed (Фото)

Новинка була сфотографована під час дорожніх випробувань.

Незважаючи на те, що актуальне покоління Kia Proceed було випущено всього два роки тому, виробник вже приступив до дорожніх випробувань оновленої моделі в кузові Shooting Brake. Журналісти опублікували всього дві фотографії, на яких видно тільки задня частина новинки, але вона покрита щільним камуфляжем і фальшпанелями, тому розгледіти зміни неможливо.

Очікується, що новинка отримає переглянуту радіаторну решітку, змінену передню і задню оптику, а також нову моторну гамму. На думку фахівців, рестайлінг Kia Proceed може пройти по тій же схемі, що і оновлення Hyundai i30, який отримав 1,5-літровий дизель і 1,6-літровий турбомотор. Крім цього фанати моделі продовжують вірити в появу «зарядженої» версії GT.

Крім того очікується поява інтелектуальної механічної коробки передач з тим самим «зчепленням по дротах», сучасною мультимедійною системою з екраном з діагоналлю до 10,25 дюйма і ряду інших технологій. Прем’єра оновленого Kia Proceed може відбутися в кінці поточного або на початку наступного року.