Шестиколісний Ford Bronco запропонували за ціною вдесятеро дорожче звичайного (Фото)

Американське ательє Maxlider Motors розповсюдило рендери шестиколісної версії позашляховика Ford Bronco. Автомобіль буде представлений в 2022 році, але фірма вже приймає попередні замовлення – за цінами від 399 тисяч доларів. Це відповідає вартості приблизно десяти звичайних машин в середній комплектації (діапазон цін на модель – від 28,5 до 49,5 тисячі доларів).

Ательє в Іллінойсі спеціалізується на доробках Ford F-150 і Ranger, а також на реставрації класичного Bronco і вже пропонує тюнінг нового. Послуги включають в себе комплексну модифікацію підвіски і установку інших коліс, заміну обважування і вихлопу, кастомізацію інтер’єру і різне дооснащення.

Якими характеристиками володітиме позашляховик з додатковою віссю – поки не уточнюється. Але на рендерах можна помітити посилену підвіску з величезними позашляховими колесами, невеликий «кенгурятник», додаткове світло і багажники на даху.

Примітно також, що в ательє планують сильно подовжити кузов. Найчастіше шестиколісники вдають із себе пікап. Кількість прийнятих замовлень на виготовлення буде обмежено, але точна цифра не названа.