Компанія Volkswagen показала новий фургон Transporter T7 (Фото)

Прес-служба марки опублікувала перший офіційний тізер моделі.

Компанія Volkswagen опублікувала перший офіційний тізер свого нового фургона Transporter T7 2022 модельного року. На жаль, зображення дає мало уявлення про зовнішній вигляд новинки, проте з упевненістю можна сказати про те, що модель отримає деякі штрихи від сучасних автомобілів марки.

Зокрема, передня частина нового Transporter отримає фари і радіаторну решітку в стилі Volkswagen Golf. При цьому технічну частину новинка також розділить з поточним модельним рядом виробника. Виною всьому стане «переїзд» моделі на платформу MQB. За запевненням Volkswagen Transporter T7 стане «більш екологічним, комфортним, безпечним і більш якісним, ніж будь-коли».

Відзначимо, що на ранніх шпигунських знімках можна було побачити додатковий люк для зарядки, що свідчить про застосування гібридної силової установки. Якщо це так, то, швидше за все, фургон буде оснащуватися 242-сильною силовою установкою PHEV. Крім цього автомобіль отримає звичний 2-літровий турбодизель.

Через використання платформи MQB новий Transporter T7, швидше за все, обзаведеться цифровою панеллю приладів, сучасною мультимедійною системою з 10-дюймовим екраном і набором асистентів водія у вигляді системи утримання в смузі, адаптивного круїз-контролю і системи контролю «сліпих зон».


Не пропустіть