Американці мріють купити електрокар Toyota, який не існує

Найбільший агрегатор «CarGurus» провів опитування серед американських водіїв, в якому попросив відповісти на питання, чи готові вони купити електромобіль. Результати дослідження продемонстрували, що кількість людей, готових до придбання електромобіля, за останні чотири роки збільшилася практично в два рази. Причому половина з них хотіла б купити електричний автомобіль, який розробила Toyota, незважаючи на те, що поки у цій компанії такої моделі немає.

За підсумками попереднього опитування, яке відбулося в 2018 році, бажання купити електрокар в найближчі п’ять років висловили 15% респондентів, а протягом десяти років – 34%.

Серед брендів, які потенційні покупці електромобілів, вибрали б в першу чергу, лідером виявилася Testa з результатом в 57%. З невеликим відставанням рядком нижче розташувалася японська Toyota (52%), поки не випускає електромобілі.

Далі в списку марок, що викликають лояльність у американців в області електричної мобільності, виявилися: Honda, Ford, Subaru, General Motors, Nissan, BMW, Audi і Hyundai.


Не пропустіть