Компанія Maserati показала на тізері Levante Hybrid

На тизері Maserati Levante Hybrid демонструє зміну кольору кузова з сріблястого на синій. Це вказує на те, що в автомобілі будуть застосовані сині сапфірові акценти, які видно на гібридному седані Ghibli. Синій акцент з’являється на повітроводах крил, гальмівних супортах і на задній стійці седана.

В даний час Maserati Ghibli Hybrid – єдина продавана електрифікована модель італійського автомобільного бренду. Майбутня друга електрифікована модель від бренду Levante Hybrid буде оснащена тим же 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з електричним нагнітачем і 48-вольтовим генератором змінного струму. Гібридний силовий агрегат здатний видавати 330 к.с. потужності і 450 Нм крутного моменту. Двигун буде працювати в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Тизер не розкриває графік запуску Levante Hybrid. Однак очікуйте, що він з’явиться на ринку в кінці цього року. Тим часом, автомобільний бренд працює над новим поколінням Levante, яке буде випущено в 2023 році, і воно буде мати повністю електричну версію з трьохпозиційним електродвигуном, що отримала назву Fologne.


Не пропустіть