В Україні помічений автомобіль-термінатор (Фото)

Які тільки чудеса автомобільного тюнінгу не зустрінеш на вітчизняних дорогах. Перед вами седан Opel Ascona, якому власник вирішив зробити нове «обличчя». В результаті вийшов портрет бойового робота з усім добре відомого бойовика «Термінатор». Крайня фара з правого боку – дуже схожа на вбудовану камеру-очей кіногероя, пише «Автоцентр».

Оригінальний автомобіль є майже ровесником мега-популярного блокбастера, адже «Термінатор» вийшов на екрани в 1984 році, а Opel Ascona третього покоління (Ascona C) в останньому рестайлінгу – в 1986-му.

Про те, що ця найпізніша з «Аскон» красномовно говорить решітка радіатора, пофарбована в колір кузова. На нашій машині вона доопрацьована – замість поперечного встановлена ​​сітка. Точне походження також видає і фара (в даному випадку тільки одна, з лівого боку).

Уже в серпні 1988 року модель була знята з виробництва та їй на зміну прийшла Opel Vectra. Що ж стосується нашого «Термінатора» на колесах, то крім незвичної оптики машина відрізняється повітрозабірником на капоті, спойлером на кришці багажника і завареними задніми дверцятами.

oznorCOQR

Не пропустіть