Розсекретили технічні характеристики 5-дверного Suzuki Jimny (Фото)

Компанія Suzuki працює над подовженою версією рамного позашляховика Jimny, який, буде представлений в липні 2022 року. Напередодні в Мережі з’явився документ, в якому були розкриті його технічні характеристики.

Нагадаємо, зараз нова модифікація Jimny проходить під кодовою назвою YMD. За нашою інформацією, проект знаходиться на фінальній стадії реалізації.

Згідно з даними, опублікованими індійським порталом «Team-BHP», автомобіль отримає назву Jimny Sierra. Його довжина складе 3850 мм, ширина – 1645 мм, висота – 1730 мм, а розмір колісної бази дорівнюватиме 2550 мм. У порівнянні з тридверним варіантом позашляховик розтягнеться на 300 мм.

Заявлений кліренс моделі – 210 мм, вага – 1190 кг. Під капот такої версії Jimny встановлюватимуть 1,5-літрову бензинову «четвірку» потужністю 101 кінську силу і 130 Нм крутного моменту. Зв’язку їй складе 5-ступінчаста “механіка” або 4-діапазонний «автомат».

Нагадаємо, в Україні, як і на інших ринках, зараз продають 3-дверний варіант Suzuki Jimny. У нас за автомобіль просять від 615 тисяч гривень.


Не пропустіть