Volkswagen офіційно представив свій найбільший кросовер Talagon (Фото)

На мотор-шоу в Шанхаї компанія Volkswagen офіційно представила серійну версію свого найбільшого кроссовера Talagon.

Довжина трирядного Talagon становить 5152 мм, ширина – 2002 мм, висота – 1795 мм, колісна база – 2980 мм. Дизайн моделі виконаний в стилі концепту Volkswagen SMV, який дебютував два роки тому. Автомобіль отримав фірмову радіаторну решітку, яка плавно переходить в головну оптику, масивні бампера і задні ліхтарі, об’єднані в моноблок.

У салоні кросу встановлена ​​цифрова приладова панель, електронний селектор вибору режимів роботи трансмісії і величезний екран мультимедійного комплексу.

Як повідомляє прес-служба виробника, під капотом кросовера встановлюється 2,0-літровий турбований мотор потужністю 186 або 220 к.с. в парі з роботизованою трансмісією DSG. Привід – передній або повний.

В арсеналі позашляховика значаться: до 9 подушок безпеки, трьохзонний клімат-контроль, система уникнення зіткнень, адаптивний круїз-контроль, система напівавтономного управління, гігантський панорамний дах і камери відеоогляду на 360 градусів.

Продажі моделі на китайському ринку стартують найближчим часом. За попередніми даними, вартість новинки складе близько 300 тисяч юанів, або 1 290 000 гривень за поточним курсом.


Не пропустіть