Нова Audi A6 позбулася двигунів внутрішнього згоряння (Відео)

На Шанхайському автосалоні компанія Audi несподівано для всіх представила нову модель лінійки e-tron. Стильний ліфтбек Audi A6 e-tron отримав два електромотори сумарною віддачею 476 сил (800 Нм) і може розганятися до першої «сотні» менш ніж за 4 секунди.

Габаритна довжина Audi A6 e-tron досягає 4 960 мм, ширина – 1 960 мм, висота – 1 440 мм. Відстань між осями – 2 950 мм. Поки електрокар дебютував в статусі концепту з усіма атрибутами, властивими шоу-карів: камерами замість бічних дзеркал, значними 22-дюймовими колісними дисками і дверима без ручок. Крім того, автомобіль отримав матричні фари з режимом проектора, і оригінальні задні ліхтарі з персональним налаштуванням графіки. Проте, автовиробник стверджує, що серійна машина буде на 95% повторювати концепт.

В основі Audi A6 e-tron лежить нова електрична платформа Premium Platform Electric (PPE). До складу силової установки увійшли два електромотори сумарною віддачею 476 к.с. (800 Нм). У списку оснащення значиться пневмопідвіска, система повного приводу Quattro і велика тягова батарея ємністю 100 кВт-год, що забезпечує дальність ходу до 700 кілометрів по циклу WLTP. Акумулятор підтримує функцію швидкої зарядки, коли підзарядиться на наступні 300 кілометрів можна буде всього за 10 хвилин. Зарядка від 5% до 80% займають менше 25 хвилин.


Не пропустіть