Кросовер Nissan Magnite користується шаленим попитом

Nissan за п’ять місяців зібрав 50 000 замовлень на новий субкомпактний кросовер Magnite. Цю модель представили восени 2020 року, поки вона випускається і пропонується тільки в Індії.

З огляду на те, що основний конкурент Magnite на індійському ринку – Suzuki Vitara Brezza – за підсумками 2020 фінансового року розійшовся тиражем 110 тисяч автомобілів, Nissan очевидно включається в боротьбу за лідерство в класі кросоверів на найбільшому ринку Південної Азії.

2/3 попиту проходиться на дві найбільш укомплектовані модифікації Magnite – XV (має мультимедіа систему c 8-дюймовим тачскріном і віртуальний приладовий щиток) і XV Premium (додатково до набору XV має системи кругового огляду і контролю тиску в шинах). Разом з тим 85% машин укомплектовані механічною КП (інші укомплектовані варіатор Jatco).

Nissan Magnite базується платформі Renault-Nissan-Mitsubishi CMF-A і має тільки передньопривідну модифікацію, трансмісія 4×4 не передбачена в принципі. Модель обладнується бензиновим двигунами Nissan HR 1.0 з безпосереднім уприскуванням – атмосферним на 75 к.с., і з турбокомпресором на 100 к.с. Ціна кросовера складає 560 тисяч рупій (7400 доларів).

Виробництвом Magnite займається підприємство Nissan в індійській місті Ченнаї.


Не пропустіть