Honda оголосила старт продаж нового кроссовера Honda Vezel (Фото)

23 квітня в Японії почнуться продажі нового покоління компактного кросовера Honda Vezel. Поки модель показана тільки в праворульній версії і специфікації для Японії. Варіант для зовнішніх ринків, в тому числі під ім’ям HR-V, представлять пізніше.

Новинка отримала кузов з двохоб’ємним профілем, «чистими» боковинами без молдингів і агресивним оформленням передка з «насупленими» фарами. Додаткової динаміки образу надають широкі фаски навколо колісних арок і поясна проштамповка. Інші цікаві особливості – решітка радіатора завжди забарвлюється в колір кузова, кришка капота зроблена об’ємною, зовнішні ручки задніх дверей заховані в кути вікон, дах графічно виділений. Довжина машини – 4330 мм.

Салону надано нарочито спортивний стиль. Тут немає зайвого пластика – навпаки, передня панель з формоутворення «суха»: дефлектори вентиляції візуально об’єднані в цілісну горизонталь, дисплей медіасистеми за останньою модою виконаний на манер планшета, кермо трьохспицеве з товстим ободом.

Vezel випускається в двох версіях: бензинової і гібридної. У першій застосовуються 1,5-літровий “атмосферник” L15Z (115 к.с. і 142 Нм), варіатор і повний привід. Модифікація e:HEV додатково до 106-сильному ДВЗ такого ж об’єму отримала електромотор, сумарна віддача тандему становить 131 к.с. і 253 Нм. Плюс до цього у неї передбачений повний привід.

Заявлена витрата палива – 4 л/100 км для гібрида і 5,9 л/100 км для бензинової машини.


Не пропустіть