Renault випустить гібридні моделі під іншою назвою (Фото)

Французький автоконцерн Renault зареєстрував абсолютно нове найменування, під яким на ринок будуть випускатися електричні та гібридні автомобілі компанії. За першою інформацією, яку вдалося з’ясувати експертам, мова йде про бренд E-TECH. Причому використовуватися це ім’я буде в трьох різних варіаціях, в залежності від того, яким рівнем електрифікації володіє та чи інша модель.

Для повноцінних електромобілів розробники передбачили найменування E-TECH Electric. Підзаряджаємі гібридні машини отримають ім’я E-TECH Plug-in Hybrid. А ось стандартний гібридний представник буде називатися Hybrid. В даний момент на ринку вже доступні всі три різні варіанти бренду. Йдеться про Clio E-TECH Hybrid і Captur E-TECH Plug-in Hybrid, а також ZOE E-TECH Electric і Twingo E-TECH Electric.

Всі вищевказані зміни призвели до того, що Renault вирішили оновити логотип E-TECH. Він тепер представлений літерою «E». Таке рішення дозволило співвіднести шильдик електрокарів і звичний ромб Renault. Вперше саме така комбінація була застосована розробником в 2020 році під час показу шоу-кара Megane eVision.

Сам французький виробник відрапортував про те, що в результаті довгої 10-річної роботи фахівці створили і вивели на ринок власну модульну платформу. Вона дозволяє випускати досить комфортні і доступні електромобілі. Причому найбільш значущим досягненням в даному напрямку виявилася нова трансмісія, яка має зубчасту муфту без зчеплення і синхронізаторів. Повідомляється, що в планах виробника завершити 2021 рік з шістьма версіями гібридних модифікацій для таких моделей, як Clio, Megane і Megane Estate, а також Captur, Arkana.


Не пропустіть