Fiat представив новий пікап Toro на базі Jeep Compass (Фото)

Компанія Fiat виклала офіційні зображення оновленого пікапа Toro, який вже протягом чотирьох років продається виключно на ринку Південної Америки. З рестайлінгом найбільший пасажирський Fiat, спроектований на платформі кросовера Jeep Compass, злегка змінився зовні, став більш сучасним всередині, а також отримав новий турбомотор.

Візуально відрізнити новинку від дореформеної моделі можна по більш рельєфному капоту, новій радіаторній решітці, перелицьованим переднім бамперам з прямокутними протитуманними ліхтарями замість круглих, а також повністю світлодіодної оптиці.

У салоні з’явилися цифрова панель приладів, мультимедійна система з вертикальним 10,1-дюймовим планшетом, а також нові дверні карти.

Моторна лінійка Toro як і раніше складається з 1,8-літрового бензинового «атмосферника» потужністю 140 кінських сил і 2-літрового турбодизеля, що видає 170 «сил». Але тепер крім них можна вибрати новий турбомотор 1,3 потужністю 180 «сил» і 270 Нм моменту.

Позашляховою версією стала дизельна модифікація, яка за замовчуванням йде з 9-діапазонною АКП і повним приводом, в той час як бензинових версій покладена 6-ступінчаста автоматична коробка передач і тільки передній привід.

У продаж на ринку Бразилії оновлені пікапи Fiat Toro надійдуть уже в травні цього року. Ціни поки не оголошені.


Не пропустіть