В Укрaїні з’явився цiкaвий трaнспoрт для кyр’єрськoї дoстaвки (Фото)

Останнім часом попит на послуги кур’єрської доставки товарів зріс – і цьому як не прикро сприяла пандемія коронавірусу. Сьогодні в Україні для розвезення товарів кур’єрський служби використовують найрізноманітніший транспорт – від велосипедів і електросамокатів до автомобільних фургонів. Днями в Києві вдалося сфотографувати цікавий трицикл оранжевого кольору, який привернув увагу округлою заскленою кабіною, правда без бічних дверей, і невеликим вантажним відсіком позаду, пише autocentre.ua.

За нашими даними, він випущений компанією Regal Raptor Motors, яка перша в Китаї почала випуск мотоциклів типу чопер, а також розробила перший на місцевому ринку 250-кубовий, двоциліндровий двигун водяного охолодження. Сьогодні вона також випускає і екологічно чистий транспорт – трьох- і чотириколісний.

Що стосується побаченого в Києві трицикла, то подібні моделі фірми оснащуються електромотором потужністю до 2,5 кВт і свинцево-кислотними батареями. Запас ходу досягає 60 км, а максимальна швидкість – 45 км/год. Як вдалося з’ясувати, представлений в Києві зразок отримав змінний блок АКБ. Відзначимо, що електричний мінітранспорт Regal Raptor Motors активно використовуються в Туреччині – в 2019 році велика компанія Kurtici Kargo закупила 200 таких трьох-і чотириколісних машинок.


Не пропустіть