Renault поділився знімками салону бюджетного седана, яким замінять Logan (Фото)

Автогігант з Франції збирається випустити новий недорогий легковик для турецького авторинку. Зараз з’явилися офіційні дані щодо доступного за ціною седана Taliant, який покликаний замінити Logan.

Французьке представництво бренду розсекретило інтер’єр новинки і показало фотографії зовнішнього вигляду. Не виключено, що майже так само буде виглядати і послідовник «Логана».

Інтер’єр турецького Taliant витриманий в стилістиці оновленої генерації Dacia Logan, при цьому автомобілі можна відрізнити по деталях. Стартові модифікації будуть випускати з класичної «кочергою» ручника, в той час як всі версії Logan для Європи отримали електромеханічний гальмо стоянки.

Виробник переосмислив карти дверей, головнe панель і кермо. По-іншому виглядають вентиляційні дефлектори. На панелі по центру знаходиться мультимедійна система з екраном на 8 дюймів і підтримкою додатка Apple CarPlay

Фотографії кузова користувачам мережі показали ще в березні. Зараз концерн оприлюднив детальні фото передніх фар Taliant. Оптика на світлодіодах відсутній, при цьому європейські модифікації Logan і Sandero не мають галогенових фар.

Примітно, що кузова у Taliant і Logan відрізняються, але розміри седанів повністю збігаються.

Даних про гамму моторів ще не надходило. Taliant переїде з бази B0 на сучасну платформу CMF-B. Для топових виконань передбачена механічна трансмісія на 6 ступенів замість 5МКПП. З’явиться і версія з варіаторною коробкою X-Tronic.

У турецьких автосалонах старт реалізації Renault Taliant намічається на літо. Більш докладні дані про цей седан з’являться в кінці наступного місяця. Трохи пізніше Taliant добереться до бразильських водіїв. В Південній Америці седан вже пройшов сертифікацію.


Не пропустіть