Volkswagen продемонстрував салон нового Multivan T7 (Відео)

Компанія Volkswagen готується вивести на ринок мікроавтобус Multivan нового покоління (Т7). Автомобіль вже неодноразово потрапляв під час дорожніх тестів. Зараз автовиробник продемонстрував функціональні особливості салону майбутньої новинки.

Прем’єра нового Volkswagen Multivan повинна відбутися в середині літа. Судячи з першого офіційного тизера, в інтер’єрі сталася справжня революція. По-перше, привертає увагу збільшена площа скління. Бічні вікна стали більші, а на стелі з’явилися дві секції панорамного люка. Сам салон отримав широкі можливості для трансформації.

На зміну диванів в другому і третьому рядах прийшли роздільні крісла. Їх можна розвертатися обличчям один до одного або взагалі зняти, приклавши при цьому мінімум зусиль. Аж до другого ряду по підлозі проклали рейки, по яких крісла легко рухати і знімати. Центральне крісло третього ряду можна присунути впритул до передніх сидінь, звільнивши простір для довгомірних предметів або, наприклад, для велосипеда.

Останні 35 років в салоні Volkswagen Multivan був стіл. Як стверджує автовиробник, стіл для автомобіля нового покоління довелося винайти заново. Завдяки новій системі направляючих його можна пристикувати до будь-якого сидіння. Новий пасажирський Volkswagen T7 Multivan, побудований на сучасній архітектурі MQB, покажуть через пару місяців. Якийсь час він буде продаватися паралелльно з вантажною версією Transporter T6.1.


Не пропустіть