Позашляховик Range Rover Sport 2022 року вийшов на тести (Фото)

Англійські фотошпигуни поділилися знімками прототипу майбутнього позашляховика Land Rover, що їздять по місцевих дорогах в повному камуфляжному одязі. Незважаючи на старання розробників приховати модель під плівкою, по ряду ознак ми можемо ідентифікувати її як Range Rover Sport 2022 року.

Короткий задній обвіс, сильно виступаючий над задніми дверима спойлер, вирізи під патрубки вихлопної системи по флангах заднього бампера і колісні диски спортивного дизайну кажуть, що перед нами саме наступник Range Rover Sport. Хоча фото салону новинки поки зробити не вийшло, всередині ми, швидше за все, побачимо 11.4-дюймовий дисплей мультимедіа системи Pivi Pro, як у рестайлінгового Discovery.

Найбільшим нововведенням в моторному відсіку стане заміна 5.0 л V8 з нагнітачем власної розробки Jaguar Land Rover на блок 4.4 л V8 з подвійним турбонаддувом від BMW. А ось початкова турбочетвірка об’ємом 2.0 л сімейства Ingenium продовжить і далі нести свою службу в Range Rover Sport.

Офіційна презентація нового Range Rover і його побратима Range Rover Sport відбудеться в кінці 2021 – початку 2022 року.