Ford анонсував бюджетний аналог Caddy

Компанія Ford разом з Volkswagen зайнялася розробкою нового авто, який вийде в світ в 2023 році.

Минулого літа компанії Ford і Volkswagen оформили альянс, в рамках якого буде розроблено кілька спільних комерційних моделей. Ford відповідає за створення нової генерації пікапів Ford Ranger і VW Amarok, їх збірка буде організована на підприємстві Ford в ПАР в наступному році.

Крім того, Ford взяв на себе зобов’язання випустити наступне покоління однотонних фургонів Ford Transit Custom і VW Transporter, а також їх електричні модифікації, які встануть на конвеєр турецького підприємства Ford в 2023 році. Компанія Volkswagen в свою чергу буде займатися розробкою клону нового VW Caddy під брендом Ford на своєму польському заводі і надасть Ford архітектуру MEB для виробництва як мінімум однієї легкової електричної моделі.

В офіційному прес-релізі від компанії Ford немає згадки про те, яку саме модель Ford планує випускати в Румунії, однак за даними, опублікованими в Мережі, мова йде про маленький бюджетний «каблучок», який стане простіший і бюджетніше «каблучка» на основі VW Caddy і стане головним конкурентом нового Renault Express і вантажної модифікації електричного хетчбека Dacia Spring. Таким чином Ford візьме приклад з Renault, у якого в молодшому сегменті LCV тепер є відразу три моделі, це новий Renault Kangoo, Renault Express і Dacia Spring Cargo.


Не пропустіть