Mitsubishi представила позашляхову версію пікапа L200 Savana (Фото)

Японська компанія Mitsubishi представила в Бразилії незвичайну версію моделі Mitsubishi L200. Причому це модифікація не нового пікапа, а дорестайлінгової версії. У цій країні модель носить ім’я Mitsubishi L200 Triton.

Коли стартували продажі оновленого L200, від попереднього бразильці відмовлятися не стали, пропонуючи обидві версії. У назві тільки дорестайлінгової додали приставку Sport. Що стосується нової модифікації, то це спецверсія L200, яка отримала назву Savana. Автомобіль призначений спеціально для бездоріжжя.

Такий пікап отримав великі бампери в чорному кольорі, пластикові накладки на колісні арки такого ж кольору і чорні ж бічні дзеркала, багажник на даху і колісні диски на 16 дюймів. Для версії Savana на додаток до наявних кольорів кузова з’явився ексклюзивний жовтий. Кліренс у позашляхового Mitsubishi L200 залишився таким же, як і у стандартного – 22 сантиметри, а ось глибина подоланого броду збільшилися до 700 міліметрів. Від звичайної версії до «Саване» перейшов і двигун. Під капотом 2,4-літровий дизельний агрегат потужністю 190 кінських сил. А ось в якості трансмісії доступна буде тільки п’ятиступінчаста АКПП.