BMW 4-Series Gran Coupe 2022 року помітили на тестах (Відео)

Спортивний седан нового покоління BMW 4-Series Gran Coupe недавно був помічений на Нюрбургринзі. І це був не M4 Gran Coupe. Прем’єра новинки повинна відбутися через кілька місяців, а на ринок США він може вийти як модель 2022 року.

Це підтвердив на початку квітня і менеджер проекту M3 і M4 Роберт Пілсл, який сказав, що «в даний момент ми не бачимо необхідності в M4 Gran Coupe». Останні три слова можуть залишати або не залишати вікно відкритим для майбутнього, але, принаймні, стало відомо, що такого варіанту в розробці зараз немає.

Таким чином, M440i займе перше місце в модельному ряду з тим же двигуном, що і двохдверні моделі, 3,0-літровим шестициліндровим двигуном з турбонаддувом і помірно-гібридною технологією, який видає 382 к.с. і 500 Нм крутного моменту. M440i Coupe розганяється від 0 до 96 км/год за 4,3 секунди, що на 0,2 секунди повільніше, ніж стандартне купе M4, тому аналогічна продуктивність очікується від Gran Coupe.

Американці також отримають базовий 430i Gran Coupe з 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 255 к.с., тоді як в Європі він буде доступний з іншими бензиновими і дизельними двигунами, причому останній буде очолюватися версією M440d з 3,0-літровим рядним шестициліндровим турбомотором потужністю 340 к.с.

Джерело 32cars.ru

Не пропустіть