Citroen готує до виходу найдешевший кросовер за всю історію бренду

На ринках країн, що розвиваються незабаром з’явиться не тільки найкомпактніший, але і ультра-бюджетний кросовер від Citroen. Французька компанія готує до виходу нову модель, яка повинна стати найбільш дешевою за всю історію бренду.

Якщо судити зі шпигунських фотографій, зроблених на дорогах Франції, новий автомобіль Citroen в сильному камуфляжі вже проходить польові випробування. Напередодні стало відомо, що прем’єра “паркетника” відбудеться в третьому кварталі 2021 року: його побудують на базі вузько-локалізованої модульної платформи CMP, яка є спрощеною версією бази Peugeot 208. Довжина SUV під індексом CC21, назва якого поки не розкривається, виявиться в довжину не менше чотирьох метрів.

Інсайдери стверджують, що дизайн кузова буде сильно нагадувати європейський Citroen C3 Aircross. Покупців порадують сучасна передня частина з високою лінією капота і масивним бампером, а також двоярусна світлодіодна оптика. Окремо варто згадати похилий дах і агресивний задній профіль. Що стосується технічної частини, то під капотом розташується 1,2-літровий бензиновий агрегат з системою Flex-Fuel, потужність якого досягне 118 кінських сил і 150 Нм.


Не пропустіть