Медіасистема Mercedes-Benz дала несподівану відповідь на питання про Tesla (Відео)

Медіасистема Mercedes-Benz MBUX несподівано змогла дати відповідь на питання про Tesla. Один з користувачів TikTok задав питання голосовому помічнику Linguatronic, намагаючись дізнатися думку про Tesla. Ввести в оману електроніку не вийшло – комплекс MBUX дав дотепну відповідь.

На питання «Що ти думаєш про Тесла» голосової асистент Linguatronic відповідає нетривіальною мовною конструкцією. Помічник повідомляє, що думає про Tesla те ж саме, що і потенційний господар Mercedes-Benz. «В іншому випадку ви б тут не сиділи», – зауважує MBUX.

Навряд чи впевнену і нестандартну відповідь можна поставити в заслугу штучного інтелекту – найімовірніше користувач TikTok знайшов свого роду «пасхалку» від програмістів Mercedes-Benz. Схоже, розробники перевіряли голосовий помічник в тому числі провокаційними питаннями і натренували електроніку з гідністю відповідати на деякі з них.

Цікаво, що ролик був знятий в Mercedes з системою MBUX першої генерації, хоча флагманські моделі – S-Class і EQS – комплектуються більш просунутими і потужними інформаційно-розважальними комплексами.


Не пропустіть