Компанія Nissan представила великий позашляховик Pathfinder 2022 року

Японська автомобілебудівна компанія Nissan представила увазі публіки новий великий позашляховик Pathfinder 2022 модельного року. Новинка отримала оновлений екстер’єр і розширену кольорову гаму.

Зовні новий великий позашляховик Nissan Pathfinder відрізняється від попередника іншим дизайном головної оптики і решітки радіатора, колісними дисками більшого розміру. У задній частині присутні оновлені ліхтарі, що стали більш звуженими. Новинка буде доступна для замовлення в двокольоровому виконанні, причому 2 з 14 варіантів компонування кольорів нові.

У салоні Nissan Pathfinder 2022 року присутня цифрова «приборка» діагоналлю 7 дюймів, мультимедіа з 8-дюймовим тачпадом, підтримкою Android Auto і Apple CarPlay. Отримав позашляховик ряд систем активної і пасивної безпеки, в тому числі моніторингу «сліпих» зон, контролю за смугою руху, екстреного автоматичного гальмування та інші. У виконанні SV передбачається система ProPilot Assist, в яку серед іншого входить адаптивний круїз-контроль.

Під капотом Nissan Pathfinder оснащений мотором V6 з прямим уприскуванням робочим об’ємом 3,5 літра, який генерує 284 «коні» при моменті, що крутить 351 Нм. Працює агрегат в парі з новою девятидіапазонною автоматичною трансмісією.


Не пропустіть