Toyota розпочинає продажі нового кросовера на базі RAV4 (Фото)

До початку прийому замовлень на новинку залишилося всього кілька днів. Новинка вразить дуже низькою витратою палива.

Японська компанія Toyota оголосила про початок прийому замовлень на гібридну версію кросовера Wildlander. Залишити заявку можна буде вже 8 травня 2021 року. Щодо технічної частини автомобіль практично повністю збігається з бестселером RAV4, однак зовні дві машини розрізняються.

У Wildlander трохи інші бампери, змінена оптика і інша конструкція задніх ліхтарів. Також Wildlander на 65 мм довший – цей параметр у нього становить 4 665 мм при колісній базі в 2 690 мм. Гібридна силова установка базується на турбодвигун з робочим об’ємом 2,5 літра, потужність якого досягає 176 к.с. На допомогу до нього додали два електричних двигуна. Таким чином, сумарна віддача досягає 306 к.с.

Виключно на електриці автомобіль здатний подолати 63 км шляху, а витрата палива неймовірно вражає – на 100 км шляху потрібно всього 2,6 літра. Приємно здивує і динаміка – на набір перших 100 км/год Wildlander PHEV витратить 6,6 секунди.

Toyota оснастила новинку новітніми системами безпеки Safety Sense 2.0, яка складається з інтелектуального круїз-контролю, функції запобігання зіткнень і навіть напівавтономного водіння.

У салоні авто по центру красується мультимедійний комплекс з витаючим ефектом і багатим функціоналом.