Genesis показав перші зображення універсала на базі G70 (Фото)

Марка розповсюдила фото фрагментів кузова перспективного виконання. Уточнюється, що вантажопасажирський G70 буде позиціонуватися як Shooting Brake, тобто спортивний універсал, він орієнтований на ринок Західної Європи, де традиційно високий попит на автомобілі з таким типом кузова.

Нагадаємо, вихідний Genesis G70 – це компактний люксовий седан, що випускається в задньо-і повнопривідною конфігураціях. Модель завдовжки 4,68 м виготовляється з 2017 року і конкурує з такими продуктами, як Audi A4, BMW 3-Series і Mercedes-Benz C-Class. У 2020 році G70 пережив велику модернізацію, в ході якої отримав змінене оформлення передньої і задньої частин кузова, покращене оснащення і повний привід в якості опції.

Наскільки можна судити по знімках, Shooting Brake максимально уніфікований з седаном – від нього збережені навіть задні двері. Різниця між модифікаціями зводиться до задніх крил, даху і дверцят багажника.

Досить незвично, що універсал вирішили випустити через чотири роки після старту виробництва моделі – це дуже велике відставання. Очевидно, що Shooting Brake «зімпровізували» спеціально з нагоди швидкого виходу Genesis в країни ЄС, раніше цей бренд не працював в Старому Світі.

Гамма двигунів Genesis G70 складається з бензинових турбомоторов об’ємом 2,0 і 3,3 л, а також турбодизеля 2,2 л. Всі двигуни поєднуються з 8-ступінчастим “автоматом”, для першого також доступна 6-швидкісна “механіка”.